Tools


  facilito
  Toolkit
  Toolkit
  Facilito beschikt over een ruime waaier aan tools en leeroplossingen om organisaties, teams en leiders te ondersteunen bij verandering, organisatievernieuwing, team-en leiderschapsontwikkeling.  Wij werken op maat van uw organisatie. We ontwikkelen onze eigen tools en leeroplossingen.

  InsightsDiscovery®
  Discovery insights

  Facilito is geaccrediteerd voor InsightsDiscovery®. Aan de hand van een zeer toegankelijk kleurenmodel en een persoonlijk profiel geven we inzichten en handvaten om communicatieve vaardigheden en relaties te verbeteren. De kleurentaal is makkelijk te onthouden waardoor medewerkers en teams dit verder blijven gebruiken.

  MBTI®
  mbti

  Facilito is geaccrediteerd voor MBTI® (Myers-Briggs Type Indicator). Deze persoonlijkheidsindicator biedt een stevige ondersteuning bij verschillende facetten van ontwikkeling, motivatie, persoonlijke effectiviteit, leiderschap, team, conflicthantering en zoveel meer.

  ICF Coaching
  ICF
  FACILITO gebruikt het ICF Coaching Competentiekader voor al haar coaching opdrachten.

  Leadership Architect®
  Leadership Architect

  FACILITO is een gecertificeerde adviseur van Leadership Architect®. Deze tool biedt een gemeenschappelijke taal om de competenties en vaardigheden te bepalen die nodig zijn om van strategie naar actie over te gaan. Wij gebruiken deze tool tijdens trajecten van talentontwikkeling.

  Facilito - Your change navigator
  Kraaikant 63, 3221 Nieuwrode, +32 468 10 36 27, mail Inge
  BE 0874.676.813
  Volg me