facilito - boek Topsnelheid op de industriële werkvloer
  Mijn boek verschijnt januari 2021 bij de uitgever die Keure.

  Bestellen is reeds mogelijk via de online webshop.

  Hoe je sterke mindsets op de industriële werkvloer kan stimuleren waaronder een groeimindset, een inclusieve mindset, een positieve mindset, een change-ready mindset, een  externe mindset en een innovatieve mindset.

  Hoe je met mindset-based leiderschap bouwt aan meer betrokken en wendbare frontliners.

  Hoe je meer veranderbereidheid-en snelheid bekomt op de industriële werkvloer.
  Topsnelheid op de industriële werkvloer reikt een model aan voor mindset-based leiderschap. Het vertrekt vanuit het uitgangspunt dat de mindsets van je medewerkers aan de basis liggen van hun gedrag. Maar ook vanuit een sterke overtuiging dat nieuwe strategieën op de werkvloer pas hun volledig potentieel behalen wanneer de onderliggende mindsets in overeenstemming zijn met de veranderkoers van je bedrijf. Het boek biedt een model aan om in 6 stappen te bouwen aan sterke mindsets op de werkvloer.

  Daarnaast biedt het inzichten over dienend, coachend en inclusief leiderschap en hoe je hiermee kan bouwen aan betrokken en veerkrachtige frontliners. Ook worden er linken gemaakt met de veiligheidskunde en met de neurowetenschap over de werking van het menselijk brein, en wat we hieruit kunnen leren. Om de brug te maken met de praktijk werden inzichten en casussen toegevoegd van gerenommeerde productieleiders en experten uit de Belgische en Nederlandse industrie.

  Het is een praktijkboek voor alle leidinggevenden van de industriële werkvloer waaronder plantmanagers, teamleiders, teamcoaches, ingenieurs, consultants, HR-business partners, en projectmanagers.

  Facilito - Your change navigator
  Kraaikant 63, 3221 Nieuwrode, +32 468 10 36 27, mail Inge
  BE 0874.676.813
  Volg me